Snygga säkerhetsåtgärder

brandsläckare

När man inreder sitt hem är det lite nödvändiga ont som måste vara med, som man kanske inte uppskattar. 

Brandsläckare

Varje hem ska ha en brandsläckare på varje våning, nära till hands där det är störst sannolikhet att det kan uppstå bränder. Men en brandsläckare som står i ett hörn bryter starkt mot inredningsmönstret och ser ganska fula ut.

Hos brandslackare.se kan man köpa brandsläckare i olika färger och mönster som gör det till en intressant detalj istället för något som man vill gömma. Det finns till och med designade brandfiltar som du kan använda för att kväva mindre eldsvådor.

Hitta adressen

När brandkåren, polisen eller ambulans behöver rycka ut till ett privat hem, är det viktigt att de snabbt och enkelt kan se vilket hus som det gäller. Ett sätt är att en person står på gårdsplanen och vinkar in dem. Men oftast går dem på adressen och letar husnummer. Varför inte göra en smart dekordetalj som kan rädda liv? Med fasaddekor.ses stora och vackra siffror och bokstäver kan vem som helst enkelt hitta till ditt hus.

Din fasad får ett stort lyft och blir nog det snyggaste huset på gatan, samt så hjälper du räddningspersonal att ta sig till platsen.

Proppskåpet försvinner

Man måste kunna komma åt proppskåpet. Om en propp går ska det vara lätt att byta den. Men proppskåpet är inte så fint att titta på. Det du kan göra är att skapa en liten låda som du döljer det bakom. Du kan göra som modernmom.se och hänga upp en skåp runt proppskåpet där du också kan förvara andra saker. Annars går det lika bra att dekorera en kartong med tapetrester och andra saker man har hemma och helt enkelt hänga den på proppskåpet. Kom ihåg att inte skriva fast skåpet så du har snabb tillgång till det, och lämna gärna lite luft mellan skåpet och skyddet så det inte blir för varmt.