Rama in dina egna foton eller konstverk

Tycker du om att fotografera eller måla? Inte bara yrkeskonstnärer skapar verk värda att se på. Även när det är du själv som är kreativ kan det vara något vackert som är värt att visas upp. När det kommer till kritan är ju det viktigaste faktiskt att det du skapar betyder något för dig. Då vill du säkert sätta upp dina verk så du kan se dem!

Framhäv konsten med en ram

Det är oftast inte bara att köpa vilken ram som helst. Olika ramar kan nämligen framhäva fotografiet eller konstverket på olika sätt. Vissa verk passar bra i en svart ram, medan andra kanske nästan försvinner i en sådan ram. De verken kan kanske istället komma fram bättre med en ljusare ram. Det finns också guldramar, silverramar och träramar i många olika storlekar. Vad som passar bäst beror alltså på din personliga konst och stil, så det är bra att ha det i tanken när du väljer ramar.

Du behöver heller inte åka och leta i en fysisk butik, du hittar ramar på nätet som du kan kolla igenom och se vad du gillar bäst. Sen när du fått hem dem och ramat in dina konstverk är det bara att hänga upp dem på väggen och njuta av dem varje dag.