Dags att rycka upp bopålarna

Är det dags att rycka upp bopålarna och flytta någon annanstans. Det kan vara av olika anledningar som gör att man flyttar. Antingen så känner man att den bostad man har inte passar för den familjekonstellation man har och vill skaffa sig något större. Det kan också vara så att man byter arbete så flytt bli nödvändigt därför.

Om man flyttat ett par gånger innan så kanske man har bra koll på rutinerna och hur man smidigast packar sin saker och ordnar med det praktiska. Det kan vara flyttstädning men också adressändring som ska utföras. Som med mycket annat så kan det vara blandade känslor att flytta ifrån sin gamla adress. Det kan vara trevliga grannar som man lämnar. Det kan också vara jobbigt för barnen då man kanske måste byta skola och lämna sina kamrater.

Det kan också vara så att man bor kvar inom samma kommun och inte alls flyttar för långt. Under 2018 så var det nästan 1,5 miljoner personer som flyttade inom Sverige. Det finns som sagt olika anledningar till varför man rör på sig och det är inte alls ovanligt att man flyttar. Att flytta kan vara både känslomässiga, speciellt om man bott länge på ett och samma ställe. För andra så kan flytten vara befriande då man fölyttar till en bosta som är mycket större och man får mer plats för både sin familj och de saker som man har.